Over mij

Ik ben Sandra Nieuwland. Met mijn farmaceutische basis ging ik na mijn studie aan de slag bij diverse apotheken. Die ervaring nam ik in 2006 mee naar de farmaceutische industrie. Sinds 2016 werk ik als quality consultant en teamlead binnen diverse organisaties, in verschillende functies en projecten. Als zelfstandig consultant ben ik breed inzetbaar in de Life Sciences.

Enthousiast, doelgericht en doortastend, met een no nonsens mentaliteit en oplossingsgerichtheid sta ik garant voor succes en kwaliteit. Uw uitdaging is mijn motivator. Met mijn kennis, ervaring en inzicht in de farmaceutische en medical devices industrie, stroomlijn ik elk project.

Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door en vakanties hebben meestal een sportief karakter. Fotografie is een van mijn grootste passies. Mijn bedrijfsnaam is behalve een verkorte versie van Nieuwland Consultancy, een knipoog naar het iconische cameramerk Nikon.

Verbinden en samenwerken binnen de organisatie, verbinden en combineren van mijn skills en ervaring en deze inzetten om uw project te laten slagen. Deze verbinding weerspiegelt mijn persoonlijkheid en mijn aanpak.