Mijn kracht, uw project

Ik ben breed inzetbaar binnen de farmaceutische industrie, de medical devices industrie en in elke fase van een clinical trial studie.

Mijn dienstverlening bestaat uit kwaliteitsondersteuning zoals risicomanagement,  CAPA en deviatie opstarten en afronden, begeleiden van change controls, klachtenafhandeling, uitvoeren van interne audits, voorbereiding voor externe inspecties, trainingen geven op het gebied van GMP, begeleiden bij het introduceren van nieuwe wet- en regelgeving en het auditeren van clinical trial studies.

Naast advies en ondersteuning bij kwaliteit-gerelateerde onderwerpen begeleid ik als projectmanager verbetertrajecten zoals harmonisatie en standaardisatie en ben ik de juiste persoon voor problem solving en improvement-vraagstukken, waarbij ik gebruik maak van Root Cause Analysis (o.a. FMEA, Fishbone) en andere six sigma tools.

Staat uw uitdaging er niet bij? Neem gerust contact op, dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.